Isgeheim.nl

Sommige dingen hou je liever geheim

10 Date regels

1.  Heb geen sex op jullie eerste date. Kusje geven kan, dan laat je hem verward achter en heb je sowieso garantie op een tweede date.

2.  Drink niet té veel. Als je niet meer op je benen kan staan en op hem neerstort, laat je wel een verpletterende indruk achter. Maar niet de juiste.

3.   Het woord ‘ex’ is taboe. Niet. Doen.

4.    Je hebt natuurlijk zo ontzettend veel te vertellen, maar geef hem ook te kans om tenminste te kunnen vertellen wat hij in het dagelijks leven doet. En wees open, maar sommige dingen kun je beter voor jezelf houden.

5.    Zorg dat je er sexy en verzorgd uitziet, maar niet ordinair.

6.    Wees jezelf. Je kunt wel net doen alsof je zijn suffe hobby vissen helemaal te gek vindt, maar voor je het week zit je elk weekend in doodse stilte aan een sloot naar een dobber te staren.

7.    Freak niet helemaal als hij niet meteen whatsappt of belt. De regel is dat hij drie dagen moet/mag wachten.

8.    Een regel die voor altijd moet worden behouden: de man betaalt. 

9.    Hou de eerste date kort, veilig en simpel. Je wilt niet een hele dag naar een pretpark gepland hebben om er na vijf minuten al achter te komen dat hij het niet is.

10.    Wees vrolijk, leuk en enthousiast! Als je in tranen gaat zitten vertellen over je goudvis die vorige week is overleden, moet je niet op een tweede date rekenen.